WhatsApp’tan Dört Yenilik Birden: İşte Merakla Beklenen O Özellikler

0 13

whatsapp karanlık modWhatsApp, iOS ve Android kullanıcıları tarafından oldukça yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Kullanıcıları için WhatApp dört yeni özelliğini birden yayınlayarak büyük bir merak uyandırdı. Dünyadaki en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olarak bulunan WhatsApp, yeni yayınlamış olduğu özellikler ile kalitesini çok daha ileri seviyelere taşıyor. Yapılan son güncellemeden sonra WhatsApp dört yeniliğe Android ve iOS kullanıcıları için birden imza atmış oldu.

WhatsApp’ın yayınlamış olduğu özellikler arasında en çok dikkat çekeni kendini imha eden mesajlar oldu. Bu özelliğin tam olarak nasıl kullanılacağı henüz bilinmese de kulağa oldukça ilginç gelen bir uygulama olarak kabul edildi. WhatsApp, uygulamada yaşanılan sorunları çözebilmek ve kullanımını çok daha kolay bir hale getirmek için iOS ve Android kullanıcılar için dört farklı özelliği birden getirdi.

WhatsApp’a Gelen Dört Yeni Özellik Nelerdir?

Günümüzde popüler bir şekilde kullanılmakta olan WhatsApp’a gelen ve büyük bir merak uyandıran özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Yeni sürüm ile birlikte WhatsApp karanlık moda ve karanlık bildirim özelliğine kavuşabilecek,
  • Entegre edilmiş diğer özellik ile sessize almış olduğunuz kişilerin durum güncellemelerini de direk olarak gizlemiş olacaksınız,
  • Yapılan güncelleme sayesinde kullanıcılar kendini imha eden mesajları kullanabilecek,
  • Yeni yapılan güncelleştirmeler sayesinde WhatsApp başlangıç ekranına sahip olacak. Splash Screen olarak adlandırılan özellik ile uygulamayı ilk başlattığınızda, ekranda direk olarak WhatApp logosu belirecek.
Abone Ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüleyin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. İsterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla Bilgi Edin

0
Düşüncelerinizi paylaşmak ister misiniz?x