Sınırlı İnternete Sahip Kullanıcılar İçin Video İndirme Sitesi: Offliberty

0 32

video indirme sitesi offlibertyYouTube başta olmak üzere birçok video servisinden indirme yapmanızı sağlayan, aynı zamanda indireceğiniz videoları mp3 formatı ile indirme şansı tanıyan web sitesi Offliberty hakkında tüm detaylar;

Bilgisayarınıza program, yazılım indirmenize gerek kalmadan, benzer servislerde reklamlar arasında kaybolmadan kolaylıkla video indirmenize olanak tanıyan site, aynı zamanda videoları dilediğiniz formatta indirmenizi sağlıyor. Soundcloud ve YouTube başta olmak üzere bir çok içerik servisinden kolaylıkla video – mp3 indirebilirsiniz.

Çoğu zaman internet erişiminin bulunmadığı zamanlarda, kimi zaman ise; yolculuğa çıkmadan önce video, şarkı indirip sıkıcı geçen zamanları renklendirebiliyoruz. Ya da pahalı yurt dışı internet paketlerinden etkilenmemek için videolar indirebiliyoruz. Tam da bu noktada devreye giren Offliberty isimli offline video indirme servisi kullanıcıların imdadına yetişiyor.

Video indirme servisi çalışma mantıklarını esprili bir şekilde şu şekilde açıklamış: “ Eğer internet otobüsü köyünüze yalnızca haftada bir kez uğruyorsa ya da babaanneniz interneti kullanmanıza 1 saatten fazla izin vermiyorsa  Offliberty tam sizin için”

Neredeyse tüm video paylaşım servislerinden video, mp3 indirebileceğiniz site, yalnızca videoyu indirmekle kalmıyor; aynı zamanda videoyu optimize ederek yeterli depolama alanına sahip olmayan kullanıcılar için düşük boyutlu video indirme imkanı sunuyor.

Herhangi bir videoyu indirerek internete gerek duymaksızın izlemenizi sağlayan site, yalnızca YouTube ile sınırlı kalmıyor, bünyesinde video içeriği bulunduran neredeyse her siteden video indirmenizi sağlayan video indirme sitesi Affliberty, tamamen ücretsiz şekilde hizmet vermesinin yanı sıra; çok basit ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahip.

Affliberty’den Nasıl Video İndirilir?

Kullanımı oldukça basit olan video indirme sitesinden video indirebilmek için, siteye giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan panele video linkini yapıştırıp ardından off butonuna basmanız yeterli olacaktır.

 

Abone Ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüleyin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. İsterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla Bilgi Edin

0
Düşüncelerinizi paylaşmak ister misiniz?x