2020 Audi A1 Citycarver Tanıtıldı

0 213

2019 audi a1 citycarverSon zamanlarda tanıtılan hatchback model arabalarda crossover esintileri görmeye başladık. Bunlara örnek ise i20 active, fiesta active ve peugot 208 modellerini verebiliriz. Audi tarafından yapılan tanıtım ile birlikte 2020 Audi A1 Citycarver modeli de bu örneklere eklendi. 40mm daha yüksek, çarpıcı ve kaslı bir tasarıma sahip olan yeni Audi A1 modeli adeta SUV’u andırıyor. Aracın önceki modellerine göre 40mm yüksek olması ise yetkililerin belirttiğine göre araca binişi ve hafif engebeli arazilerde sürüşü kolaylaştırıyor. Ayrıca sürücünün görüş açısını da arttırıyor. Belirtilene göre aracın eski modellere kıyasla 40mm yüksek olmasını sağlayan unsurlar süspansiyon ve tekerlek. 35mm daha yüksek süspansiyon ve 5mm daha büyük tekerlek kullanılmış. Tekerlek konusunda araç 16 inç ve 18 inç jant seçeneklerine sahip.

2019 audi a1 citycarverDış tasarım ek alüminyum gövde kaplaması, siyah renkli yeniden tasarlanmış tekerlek kemerleri ve yan eşiklere sahip. Q serisine atıfta bulunan araç farklı bir tek gövde radyatör ızgarasına da sahip. Audi A1 Citycarver 9 farklı gövde rengi ve 2 farklı tavan rengiyle kişiselleştirilebiliyor.

Sekizgen ızgaraya sahip otomobilin kokpit kısmı teknolojiden ve tasarımdan nasibini almış. Sahip olduğu hayalet gösterge, multimedya, hava menfezleri ve orta tünel konsolu aracın kokpit kısmını hem şık hem de teknolojik göstermiş. Aracın motor kısmına gelecek olursak motor bilgileri Audi yetkilileri tarafından paylaşılmadığı için henüz bu konuda bir bilgimiz yok fakat bazı söylentilere göre 95 veya 200 beygirlik motor seçeneği ile alıcılarının karşısına çıkabilir. Ayrıca araç basic, advanced, design selection ve S-Line olmak üzere dört farklı donanım paketine sahip olacak.

2020 Audi A1 Citycarver Fiyatı

Otomobilin henüz fiyatı resmi olarak açıklanmış değil. Standart A1 Sportback fiyatı Avrupa’da 20 bin euro. Bu aracın da 20-30 bin euro bandında olması bekleniyor. Alman otomobil üreticisi Ağustos ayında siparişleri almaya, sonbahar mevsiminde ise teslim etmeye başlanacak.

 

Abone Ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüleyin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. İsterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla Bilgi Edin

0
Düşüncelerinizi paylaşmak ister misiniz?x